Kennismaking – Bureau Gaia

Kennismaking – Bureau Gaia

Hierbij een korte kennismaking met bureau Gaia en eigenaar Karin Wezepoel. Karin Wezepoel van bureau Gaia is een groene duizendpoot. Door haar zeer ruime groene achtergrond ziet zij altijd een mogelijkheid om een optimaal resultaat voor haar opdrachtgevers te verzorgen.

Ervaring

Ruim 25 jaar geleden ben ik begonnen als verkoopster van tuinplanten, waarna ik vakbekwaam (ecologisch) hovenier werd en door gegroeid ben naar tuin- en landschapsontwerper. Enige tijd heb ik een eigen tuinontwerpbureau annex hoveniersbedrijf gehad. Waarna ik opeenvolgend bij enkele tuin- en landschapsarchitectenbureaus en de gemeente Den Helder ben gaan werken. Om mijn ambitie, het ontwikkelen van een duurzame leefomgeving, te gaan vervullen, heb ik (bureau) Gaia opgericht.

Met GAIA ga ik mijn grote diversiteit aan kwaliteiten en streven naar een continu hoog ambitieniveau combineren met mijn kennis van duurzame processen en kringlopen. Mijn systematisch werkhouding zorgt voor een denkwijze die nooit van A naar B loopt maar een veelvoud van richting mogelijk maakt. Vanuit de basisprincipes die Gaia hanteert, ontstaat er een product dat toegespitst is op de ontwerpvraag maar met een brede veerkrachtige gebruikstoepassing.